CONCERTEN NOVEMBER 2018

In november 2018 geeft Chavanon onder de bezielende leiding van dirigent Peter van der Leeuw 2 concerten met als thema Romantische Liederen.
Wij zingen voor u de Sieben Lieder van Brahms, de cyclus In der Natur van Dvorak en de Liebeslieder Walzer van Brahms, delen 10 t.m 16 en 18.
Als intermezzo speelt pianiste Iwona Gadawska het Capriccio van Brahms. Herman Bavinck speelt op de dwarsfluit de Romanzen van Schumann (opus 94), daarbij begeleid door Iwona.

De Najaarsconcerten 2018 vinden plaats op:
- zondag 11 november 2018; Ev.-Ref Kriche te Gildehaus, Dorfstrasse 20 Bad Bentheim
(Duitsland, even over de grens bij Oldenzaal)
- zaterdag 17 november; Remonstrantse kerk, Laan van Meerdervoort 955, Den Haag

Aanvang van beide concerten in 16.00 uur. De kerk is een half uur voor aanvang open.

Toegang:
- Gildehaus: collecte na afloop;
- Den Haag: voorverkoop 12 euro, aan de deur 14 euro, incl. drankje na afloop.
Voorverkoop via de leden of de website (klik op tickets in het hoofdmenu)