Concerten Open Monumentendag 14 september 2019

In de laatste week van augustus verbleven wij op het Château de St. Gervais in het Normandische Asnières om ons Scandinavische repertoire in te studeren. Het was een fantastische week die wij hebben afgesloten met een mooi en goed bezocht concert in Moyaux.

Voor ieder die daar niet bij kon zijn treden wij op in Voorburg en Den Haag en wel op Open Monumentendag, zaterdag 14 september 2019:

11.45 – 12.15 uur: Oude Kerk, Herenstraat 77, Voorburg
13.00 – 13.30 uur: Paleiskerk, Paleisstraat 8, Den Haag

Wij zingen twee verschillende programmas. Wie beide keren komt luisteren hoort het volledige repertoire dat wij in Normandië hebben gezongen!